Domo Contract wordt Modulyss

24/03/10 om 09:37 - Bijgewerkt om 09:37

Bron: Trends

Domo Contract Flooring, onderdeel van de textielgroep Domo, wijzigt zijn naam in Modulyss. Tegelijk gaat de tapijttegelproducent zich voortaan enkel nog op de Europese contractmarkt richten, daarmee wordt het marktsegment van modulaire vloerbedekking voor kantoren, openbare gebouwen, hotels, winkelketens, bedoeld.

Domo Contract wordt Modulyss

© Belga

Voor deze gebouwen met gemiddeld grotere oppervlaktes zijn tapijttegels een snelle en budgetvriendelijke oplossing. De commercialisering van ta¬pijttegels voor particuliere toepassingen wordt voortaan behartigd door Domo Tiles, gevestigd in Oudenaarde.

De productie ervan blijft in Zele. Gregory De Clerck, CEO Domo industries: "De afgelopen jaren heeft Domo Contract Flooring in Zele een sterk gamma tapijttegels ontwikkeld en een stevige positie verwor¬ven op zowel de residentiële als de contractmarkt. Nu is de tijd rijp om ons via Modulyss met het topgamma volledig toe te leggen op de contractmarkt. Het residentiële tegel¬segment wordt overgenomen door de collega's in Oudenaarde, die gespecialiseerd zijn in de particuliere markt."

De ganse Domo Groep bestaat uit Chemicals, Industries en de real estatedivisie Alinso.

Lees meer over:

Onze partners