Delta Lloyd doet Belgische bank niet van de hand

09/10/14 om 08:25 - Bijgewerkt om 08:24

Bron: Trends

Delta Lloyd zal zijn Belgische activiteiten zelf blijven verder zetten. De bank raakte het niet eens over de prijs en voorwaarden met een mogelijke koper.

Delta Lloyd doet Belgische bank niet van de hand

© belga

Delta Lloyd gaat zijn Belgische bankactiviteiten dan toch niet verkopen. De bank stond in de etalage, maar volgens het financiële concern zijn exclusieve gesprekken met een mogelijke overnemer op niks uitgedraaid.

"De exclusieve onderhandelingen met een mogelijke koper hebben niet geleid tot een verkoop tegen de door Delta Lloyd gewenste prijs en voorwaarden", bericht de Nederlandse verzekeraar.

Als gevolg blijft Delta Lloyd Bank Belgium gewoon deel uitmaken van de groep, zo luidt het in een mededeling. "Delta Lloyd Bank België is een gezond en winstgevend bedrijf, dat goed in staat is op eigen kracht te functioneren binnen de groep. Wij hebben vertrouwen in de toekomst van de bank en zijn er van overtuigd dat dit besluit continuïteit en duidelijkheid biedt naar klanten en medewerkers", zegt bestuursvoorzitter Niek Hoek in de mededeling. (Belga/NS)

Lees meer over:

Onze partners