CEO Serge Fautré ruilt Cofinimmo voor AG Real Estate

23/03/12 om 08:32 - Bijgewerkt om 08:32

Bron: Trends

Serge Fautré, de CEO van vastgoedbevak Cofinimmo, heeft zijn ontslag ingediend. Hij leidde het Bel20-bedrijf sinds 2002. Hij wordt de nieuwe topman van AG Real Estate, de vastgoeddochter van verzekeringsmaatschappij AG Insurance.

CEO Serge Fautré ruilt Cofinimmo voor AG Real Estate

© Belga

Fautré gaat "nieuwe kansen benutten", zei Cofinimmo in een persbericht. Die nieuwe kansen blijken te liggen bij AG Real Estate, zo bleek nadien uit een persbericht van dat vastgoedbedrijf.

Hij volgt er Alain Devos op, die in september aankondigde dat hij begin dit jaar zou vertrekken om meer van het leven te genieten.

AG Real Estate bezit een portefeuille onder beheer, voor eigen rekening en voor rekening van derden, van 5,5 miljard euro. Via dochter Interparking beheert de groep ook parkeergarages in verschillende Europese landen.

De raad van bestuur van Cofinimmo "dankt Fautré voor de volbrachte verwezenlijkingen, in het bijzonder het diversificatieproces dat in 2005 werd opgestart en Cofinimmo toelaat de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien".

De raad van bestuur heeft alle overgangsmaatregelen getroffen en zal erop toezien dat de opvolging zo snel mogelijk plaatsvindt. (Belga/KVDA)

Lees meer over:

Onze partners