CEO Bart Denoodt verlaat Steria Benelux

13/10/14 om 18:03 - Bijgewerkt om 18:05

Bart Denoodt (46), sinds begin vorig jaar CEO bij de IT-dienstverlener Steria Belux, heeft het bedrijf vorige week verlaten. Dat vernam de redactie van Trends uit goede bron.

Zijn vertrek past naar verluidt in de fusie van Steria, een van de oudste systeemintegratoren in Europa, met Sopra, ook een Frans IT-bedrijf met een sterke positie in de financiële sector.

Setria Benelux telt ongeveer 170 medewerkers. Het bedrijf levert onder meer de biometrische scanoplossing voor de gemeenten en mag met Unisys het netwerk van de Europese belasting- en douanediensten vernieuwen. De IT-onderneming boekte in 2013 een omzet van 34,8 miljoen euro.

Bart Denoodt was sinds november 2010 aan de slag bij Steria Benelux, eerst als chief commercial officer en sedert januari 2013 als CEO. Hij haalde een diploma in marketing- en business management en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT-sector. Denoodt is ook ondervoorzitter van Agoria Brussel en coach van het Byro-project van Voka om startende ondernemers te begeleiden. (K.D.C.)

Onze partners