Advocatenkantoor De Wolf sterker in China

20/09/10 om 14:40 - Bijgewerkt om 14:40

Bron: Trends

De Wolf & Partners, het enige Belgische advocatenkantoor in China, versterkt zijn aanwezigheid in Sjanghai door een alliantie met Bonnard Lawson International Law Firm uit Zwitserland en Carlos Cruz & Associates uit Portugal. Samen vormen ze 'The International Law Firm Alliance', kortweg Ilfa.

Brussels minister van economie, Benoit Cerexhe, huldigde op 19 september de nieuwe kantoren in van Ilfa, tijdens de 'Brusselse dagen' op de Wereldtentoonstelling in Sjanghai. Ilfa telt vijftien juristen uit China, België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Brazilië.

Philippe Snel, hoofdvertegenwoordiger van De Wolf & Partners: "We willen het bruggenhoofd zijn tussen Europese hoofdkwartieren en hun lokale vestigingen in China, met een ruim pakket van gespecialiseerde diensten en een jarenlange ervaring in China."

Snel verwacht dat Ilfa over kort ook in Shenzhen een kantoor zal openen.

De Wolf & Partners positioneert zich intussen ook als tussenschakel bij samenwerkingscontracten en investeringprojecten van Chinese bedrijven en hun Europese partners in Afrika. De Wolf & Partners heeft immers ook antennes in centraal-Afrika.

Lees meer over:

Onze partners