26 winkels Carrefour blijven zaterdag dicht (Directie)

02/04/10 om 17:14 - Bijgewerkt om 17:14

Bron: Trends

Van de 117 Carrefourwinkels in eigen beheer zullen er zaterdag 26 gesloten blijven. Dat verwacht Carrefour vrijdagnamiddag. "Uiteraard kan dat aantal nog veranderen", stelt Lars Vervoort, woordvoerder van Carrefour.

26 winkels Carrefour blijven zaterdag dicht (Directie)

Van de hypermarkten van Carrefour blijven die van Middelkerke, Zwijnaarde, Kuurne, Waterloo Centre, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Agatha-Berchem, Mechelen Noord, Jumet, Gosselies, Eupen, Ronse, Casteau en Drogenbos zaterdag dicht.

De deuren van de supermarkten van Carrefour van Gent Groene Vallei, Oostende Petit Paris, Kortrijk Walle, Maaseik, Jette, Brussel Les halles, Scheepsdaele, Cointe, Belgrade, Houdeng, Maasmechelen, Ans en Heusy blijven dan eveneens gesloten.

Vervoort benadrukt dat er in totaal zo'n zeshonderd winkels van Carrefour open zullen zijn. Het herstructureringsplan waartegen het personeel zich met de acties verzet, heeft enkel betrekking op de 117 winkels in eigen beheer. In de 508 winkels in franchise is er dus geen enkele sprake van stakingsdreiging zaterdag, luidt het.

Lees meer over:

Onze partners