Let op voor bubbels op de beurs

Let op voor bubbels op de beurs

De aandelenkoersen zijn de voorbije jaren fors gestegen. Te fors, is geregeld te horen. Veel beleggers zijn bang om aandelen te kopen, omdat ze denken dat ze de hausse hebben gemist. Toch hebben de beurzen nog potentieel. "De terugkeer van de beleggers naar de aandelenmarkten is nog maar net begonnen."


Schaliegas: de mythe doorprikt

Schaliegas: de mythe doorprikt

Schaliegas heeft tot een grootschalige herindustrialisering van de Verenigde Staten geleid. In Europa zal het zo'n vaart niet lopen.
Het spookt in Ierland

Het spookt in Ierland

Tijdens de kerstvakantie blikt Trends.be terug op 10 topverhalen in Trends van het afgelopen jaar, geselecteerd door hoofdredacteur ad interim Daan Killemaes. Vandaag: het spookt in Ierland (25 april).Het beste uit Trends 2013: En dan nu goed nieuws

Het beste uit Trends 2013: En dan nu goed nieuws

Tijdens de kerstvakantie blikt Trends.be terug op 10 topverhalen in Trends van het afgelopen jaar, geselecteerd door hoofdredacteur ad interim Daan Killemaes. Vandaag: het klavertjevier van het economisch herstel (28 februari).
De nalatenschapsaangifte zonder neveneffecten

De nalatenschapsaangifte zonder neveneffecten

Het overlijden van een familielid brengt niet alleen heel wat leed met zich, de erfgenamen moeten ook een hoop administratie afhandelen om de nalatenschap van de overledene aan te geven aan de fiscus.