Deliva verovert Europa met vacuüm gegaarde maaltijden

14/09/15 om 17:32 - Bijgewerkt om 17:45

Bron: Trends

De sous-videkeuken van Deliva wint terrein in binnen- en buitenland. De kooktechniek biedt dan ook tal van voordelen. Minder tijdverlies voor een constante kwaliteit.

Waarom investeren in dure keukenapparaten en hoogopgeleide chef-koks als je met minder inspanningen ook kwaliteit met een constante smaak kan leveren? De vacuüm gegaarde sauzen, soepen en bereidingen van Deliva in Genk doen grote restaurantketens, cateraars en instellingen watertanden. Herman Schepers en zijn vrouw Marleen Flemings richtten het bedrijf op in 1991. "We zochten een manier om met ons bedrijf Horeservi Catering constante kwaliteit te leveren", zegt gedelegeerd bestuurder Marleen Flemings.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang elke middag een update van het belangrijkste economische nieuws in uw mailbox!

TrendsInformation Services

Onze partners