Mid-Am

De beste golfster in de Belgische geschiedenis is op tal van terreinen actief. Zo is ze ook consultant in de World Amateur Tour, een zeer exclusief circuit dat golffanaten uitstappen aanbiedt naar de meest prestigieuze parcours van de wereld. “Onlangs speelden we in Dubai en op Turnberry. Dat was genieten van begin tot einde. Ik geef de deelnemers raad. De golfsport speelt nog een belangrijke rol in mijn leven. Maar wel voor het plezier.”

Florence Descampe gidst van 14 tot 17 maart een golfreis naar Las Colinas bij Murcia, een initiatief van de Club Mid-Am. “Las Colinas is een uitmuntend parcours”, zegt ze. “Ik ben trots dat ik een van de ambassadrices mag zijn. Naast de wedstrijden zal ik ook de deelnemers begeleiden, trainingen organiseren en persoonlijke raad geven om het seizoen goed voor te bereiden.”

De categorie Mid-Am werd opgestart door Jean-Paul Bourdon. De deelnemers zijn amateurs, zowel dames als heren, die ouder zijn dan dertig en een handicap kleiner dan twintig hebben. Het gaat doorgaans om gedreven golfspelers die nieuwe parcours willen ontdekken in een sportieve en gezellige sfeer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content